Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az őszi fogadóórákat

online tartjuk november 13., november 14. és november 16. 17.00- 19.00 között,

valamint személyesen, a portán kiírt termekben november 15. 17.00-19.00 között.

A beosztásban látható a tanárok fogadóórájának pontos dátuma.

Valamint

A fogadóórára előzetes regisztráció (email cím, név, anyja neve, gyermek osztálya, tanár, időpont) szükséges, amely a fogadóóra napján 9 óráig tehető meg.

  • Miután időpontot választanak, kérem, hogy várjanak pár másodpercet, hogy a program le tudja kérni az adatokat és ne legyen ütközés
  •    November 15. szerdán a tanárok személyesen fogadnak az iskolában.

Regisztrációs link

Az online fogadóórát a MEET felületen tartjuk. A beszélgetésre tanáronként 10 perc áll rendelkezésre. Amennyiben önök bejelentkeztek valamelyik pedagógushoz fogadóórára, kapni fognak egy e-mailt a jelentkezésnél megadott címre, melyben egy link lesz található. Kérjük, az önök által megjelölt időpontban kezdeményezzék a linken keresztül a kapcsolat létrehozását és várjanak. Az érintett tanár fogja ezután az engedély megadásával elindítani a beszélgetést.

Figyelem, minden pedagógus, – akihez bejelentkeztek a regisztrációs felületen – külön e-mailben, külön linket küld. Önök most nem teremről teremre, hanem e-mailről e-mail-re vándorolnak.

Bízunk benne, hogy az online fogadó gördülékenyen zajlik majd, s nem kell sokat várakozzanak az egyes beszélgetések megkezdése előtt!