Szóbeli beosztás 2022.03.08.

 

Beosztás itt megtekinthető

 

2022.március 8. (8.00-14.00)

A meghallgatásra kérjük, hozzák magukkal a tanulók a Krétából kinyomtatott ellenőrzőjüket és a vizsgatárgy füzetét.

A járványügyi helyzetre tekintettel csak a vizsgázók jöhetnek be az épületbe. A jelentkezők időpontjait naponként és névsorban tesszük nyilvánossá. Mivel valamennyi tárgyból több vizsgabizottság van, az időpont azonosság nem adminisztratív hiba. A vizsganapon a tájékozódást kihelyezett táblák és diákok segítik. A portán minden vizsgázó tájékozódhat a számára kijelölt teremről, illetve diákjaink felkísérik őket az adott teremhez.

A beérkezett jelentkezési lapok feldolgozása folyamatos, ezért kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel a honlapon frissülő beosztást! Ha az adott vizsgaidőpontban a vizsgázó rajta kívülálló ok miatt nem tud megjelenni, kérjük, jelezzék az aranyj12ker@gmail.com email címen! 

A nagyszámú jelentkezésre tekintettel egyéni kéréseket előzetesen nem tudunk figyelembe venni. Ha a vizsgaidőpont nem megfelelő, kérem, jelezzék, pótnapra adunk időpontot. Amennyiben az egyik vizsgatárgy nem aktuális, a vizsga napján töröljük. Ha a nyelvi meghallgatás tárgyát változtatná, kérjük, a helyszínen jelezzék a segítő diákoknak!  Ebben az esetben másik csoportba mehet az adott vizsganapon. A beosztás minden esetben a jelentkezési lap tartalma alapján készül. Ha a tanuló angolul és németül is tanult az általános iskolában, a számára kedvezőbb tantárgyból osztottuk be.

 

Mindenkinek sikeres felvételit kívánunk!