A beosztás itt megtekinthető.

Az alábbi linken letölthető excel táblázatban megtekinthető:

Letöltés

Sok-sok szeretettel várjuk az első osztályaink iránt érdeklődő szülőket március 25-én, csütörtökön 9:00 és 10.00 között egy online szülői fórumon, az alábbi linken keresztül: https://meet.google.com/apt-ajbd-dgi

Fakultációválasztás tájékoztató

A Sashegyi Arany János Általános Iskola és Gimnázium leendő elsős tanítóinak bemutatkozó kisfilmje
A tanulói adatlapokat 2021. március 23-án és 24-én lehet módosítani az általános iskolában. Új tagozat felvételéhez a középfokú intézmény engedélye szükséges.

A világot sújtó szomorú vírushelyzet miatt, szokásos beiskolázási tájékoztatónk ezúton nyomtatásban nem kerülhet az önök kezébe, ám itt megismerkedhetnek az elsős tanító nénik pedagógiai hitvallásával, informálódhatnak alsó tagozatunkkal kapcsolatos fontos tudnivalókról.

Hamarosan kisfilmekkel is jelentkezünk, lesznek online beszélgetési időpontok is, és még mindig nagyon bízunk benne, hogy a beiratkozás időpontja (április 15-16) előtt mégiscsak kínálkozik valamilyen lehetőség a személyes találkozásra.

Itt megtekinthető

Mit jelent március 15.? A koronavírus előtti időkből az ünneplős, kokárdás közönségnek előadott iskolai műsort? Huszárokat? Petőfit? A tavasz kezdetét? Egy hosszú hétvégét? Ha mélyebben is belegondolunk, a modernkori magyar demokrácia forrása ez a nap. Sajtószabadság, közteherviselés, országgyűlés, törvény előtti egyenlőség, politikai szabadságjogok: ezekért az értékekért, jogokért csatlakoztak a tömeghez a kamaszok, fiatal felnőttek 1848-ban. Az a jogod, hogy ma szinte bármit kiírhatsz, kitehetsz a közösségi oldaladra, már ott volt Petőfiék 12 pontjában. Bővebben »