Tisztelt Szülők!

Az alábbi linkeken megtalálják gyermekük középiskolai szóbeli felvételijének pontos időpontját.

Jelmagyarázat a fülekhez:

r=reál

a=angol

n=német

m=magyar

03.03. bizottságok időpontokkal

03.06. bizottságok időpontokkal

03.07. bizottságok időpontokkal

Kérjük, a vizsga előtt legalább 20 perccel korábban érkezzenek!

A csütörtöki (03.09.) pótnap pontos beosztását pár napon belül tesszük közzé.

Sok sikert kívánunk!

 

Tisztelt Szülők!

Középiskolai szóbeli felvételi meghallgatásainkat az alábbi időpontokban tartjuk: 2023. március 3-án 13 és 16 óra között 2023. március 6-án 13 és 16 óra között 2023. március 7-én  8:30 és 14 óra között pótnap: 2023. március 9-én 13 és 16 óra között Kérjük, mielőtt megkeresi gyermeke nevét, olvassa el alaposan az alábbi tájékoztatót!

Bővebben »

Iskolánkban a 11.c osztályban tett látogatást Wolf Ildikó és Gáspár Ildikó, akik a Hidegkúti Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai, és képzett mentőkutyás segélyszervezetben karitatív tevékenységet folytató dolgozók. Nemrég érkeztek haza Törökországból. Az ottani élményekről, tapasztalatokról meséltek a gyerekeknek kötetlen beszélgetés formájában. A két mentőkutya Zete és Szuszó.

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Kedves Szülők!

Hamarosan honlapunkon is olvashatják majd a 2023-2024-es tanévben első osztályt indító tanítóink bemutatkozását, ám addig is szeretnénk önöket tájékoztatni, hogy Nyílt napjainkat 2023. február 22-én, és 2023. március 22-én tartjuk, mindkét alkalommal 8:00 és 11:00 között.

Tanulói jogviszonnyal rendelkező vizsgázók jelentkezése (az iskola tanulói)

Érettségi vizsgára a tanulói jogviszonnyal rendelkező vizsgázók a május-júniusi vizsgaidőszakban csak a saját középiskolájukban jelentkezhetnek.

12. évfolyamos diákok rendes vizsgára, 10-11. évfolyamos diákok előrehozott vizsgára jelentkezhetnek.

Az előrehozott vizsga feltétele, hogy a tanuló az adott tárgyból sikeresen befejezte középiskolai tanulmányait. Amennyiben a vizsgára való jelentkezéskor a tanuló nem rendelkezik a jogszabályban meghatározott tantárgyból záróértékeléssel, osztályozó vizsgát kell tennie. Az osztályozó vizsga időpontja: 2023. április 24-27.

Jelentkezési határidő: február 15.

Jelentkezés helye: 14. szoba – Kovács Ildikó iskolatitkárnál

A jelentkezéshez benyújtandó dokumentumok:

– jelentkezési lap (kitöltve, aláírva)

– érvényes személyazonosító okmány

– lakcímkártya

– törzslapkivonat (amennyiben a tanuló rendelkezik előrehozott vizsgával)

– testnevelés és informatika vizsga esetén nyilatkozat

– mentességi kérelem és az ezt alátámasztó Pedagógiai szakvélemény

Tanulói jogviszonnyal nem rendelkező vizsgázók jelentkezése

A jelentkezés helyszíne

A tanulói jogviszonnyal már nem rendelkező vizsgázók

  1. a fővárosi, megyei kormányhivatalokban (továbbiakban kormányhivatal). A kormányhivatalokra vonatkozó információk a www.oktatas.hu honlapon a Köznevelés/Kormányhivatalok menüpontban A kormányhivatalok elérhetőségei linkre kattintva találhatók meg.
  2. vagy személyesen egy vizsgát szervező középiskolában jelentkezhetnek érettségi vizsgára.

Jelentkezési határidő: február 15.

Vizsgadíj

Ha a jelentkező középszintű vizsgajelentkezését egy középiskolába nyújtja be, úgy a középszintű vizsga fent meghatározott vizsgadíját (ez az összeg 2023-ban: 35.000,-Ft) a középiskolába kell befizetni.

Emelt szintű vizsgajelentkezés esetén a vizsga díját minden esetben az Oktatási Hivatalnak kell befizetni. (ez az összeg 2023-ban: 58.000,-Ft)

A vizsgadíjak vizsgatárgyanként értendők.

Az általános iskolai beiskolázással kapcsolatos legfrissebb információk jelen hivatkozásra kattintva érhetők el.

Felvételi tájékoztató

Bővebben »